Szállás Online - Románia - egy kattintásra tőled

Szállás Online - Románia

Szálláslehetőségek Romániában , akár hegyekben, akár a tengerben keres szállást.
Szállodákat, villákat, nyaralókat, nyaralókat és apartmanokat mutatunk be az ország legfontosabb területein: városokban, üdülőhelyeken, sőt turisztikai régiókban, földrajzi elhelyezkedésük - megyék - szerint csoportosítva. Minden szállás tartalmaz információt, képeket, az aktuális árakat és még különleges ajánlatokat is.

Rendezés:

Legnépszerűbb
  • SZŰRÉS
  • Legnépszerűbb
Sunny Hill Hotel
Sunny Hill Hotel  ★★★★ Kolozsvár (Cluj-Napoca), Fagetului utca 31 A.
96 értékelés

114 férőhely 57 szoba 57 fürdő A kolozsvári Sunny Hill Hotel televízióval és légkondicíonálóval felszerelt, kényelmes szobáiban várja vendégeit.

Lakó Ferenc Kulcsosház
Lakó Ferenc Kulcsosház Zetelaki víztározó (Barajul Zetea)
32 értékelés

7 férőhely 3 szoba 1 fürdő Csak kulcsosház nyújt olyan egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.

Kodáros Vendégház
Kodáros Vendégház Parajd (Praid), Noua utca 240.
12 értékelés

14 férőhely 3 szoba 3 fürdő A Kodáros Vendégház Erdélyben, Parajd községben található, Sóvidék szívében.

Simon Csaba Kulcsosház
Simon Csaba Kulcsosház Zetelaki víztározó (Barajul Zetea)
10 értékelés

6 férőhely 3 szoba 1 fürdő Csak kulcsosház nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.

Szőcs Ilona Vendégház
Szőcs Ilona Vendégház Zetelaki víztározó (Barajul Zetea)
22 értékelés

9 férőhely 4 szoba 2 fürdő Csak kulcsosház nyújt olyan egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.

Balázs László Vendégház
Balázs László Vendégház Máréfalva (Satu Mare)
6 értékelés

6 férőhely 3 szoba 1 fürdő Csak kulcsosház nyújt olyan egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.

Ilyés Géza Ikerházak
13 értékelés

5 férőhely 2 szoba 1 fürdő Az Ilyés Géza I és II ikerházak minden tekintetben azonos felépítésű és felszereltségű, külön bejárattal rendelkező vendégházak.

Kassay Ferenc Vendégház
Kassay Ferenc Vendégház Zetelaki víztározó (Barajul Zetea)
5 értékelés

7 férőhely 2 szoba 1 fürdő A Kulcsosháznak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát ne zavarják.

Gergely Attila Kulcsosház
7 értékelés

8 férőhely 2 szoba 1 fürdő Csak kulcsosház nyújt olyan egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.

Malomház
Malomház Csíkdánfalva (Dănești)
- értékelés

5 férőhely 2 szoba 1 fürdő A ház 2013-ban teljes körűen fel lett újítva, vigyázva arra, hogy a rusztikus-romantikus-"nagymama háza" jellegét megőrizze.