Szállás Online - Románia - egy kattintásra tőled

Szállás Online - Románia

Szálláslehetőségek Romániában , akár hegyekben, akár a tengerben keres szállást.
Szállodákat, villákat, nyaralókat, nyaralókat és apartmanokat mutatunk be az ország legfontosabb területein: városokban, üdülőhelyeken, sőt turisztikai régiókban, földrajzi elhelyezkedésük - megyék - szerint csoportosítva. Minden szállás tartalmaz információt, képeket, az aktuális árakat és még különleges ajánlatokat is.

Rendezés:

Legnépszerűbb
  • SZŰRÉS
  • Legnépszerűbb
Harmonia Mundi
Harmonia Mundi  ★★★★ Magyarfenes (Vlaha), Principală utca 424.
50 értékelés

24 férőhely 7 szoba 9 fürdő A "kastély" harmonikus hangulata és az új relaxációs lehetőségek (Nordic SPA) felejthetetlen tartózkodást kínálnak a családdal vagy barátokkal!

Concordia Hotel
Concordia Hotel  ★★★★ Marosvásárhely (Târgu Mureș), Piata Trandafirilor utca 45.
59 értékelés

68 férőhely 34 szoba 36 fürdő Marosvásárhelyen a 0 km kőnél, a Hotel Concordia menedékként szolgál a hétvégékre 4*** kényelemben.

Confort Hotel
Confort Hotel  ★★★ Kolozsvár (Cluj-Napoca), Calea Turzii utca 48.
17 értékelés

60 férőhely 35 szoba 35 fürdő A város központjában található szálloda gyors hozzáférést biztosít a fő turisztikai és üzleti céplontokhoz: állami intézményekhez, egyetemekhez.

Astoria Szálloda
Astoria Szálloda  ★★★ Gyergyószentmiklós (Gheorgheni), Două poduri utca 2.
62 értékelés

40 férőhely 18 szoba 18 fürdő Az Astoria Hotel mind szállásszolgáltatásokat, mind éttermet, szórakoztató és egyéb turisztikai szolgáltatásokat kínál.

Hotel Transilvania
Hotel Transilvania  ★★★ Kolozsvár (Cluj-Napoca), Regele Ferdinand utca 20.
100 értékelés

48 férőhely 28 szoba 28 fürdő A város szívében elhelyezkedő Transilvania Szálloda történelemtől sugárzó környéke komoly értéket képvisel.

Magasbükk Kulcsosház
Magasbükk Kulcsosház Ivó (Izvoare)
22 értékelés

7 férőhely 3 szoba 1 fürdő Csak kulcsosház nyújt olyan egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg.