Ádám & Aliz Panzió - Parajd

Szállás Ádám & Aliz Panzió - Parajd

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze.

Hogyan értékelték a "Ádám & Aliz Panzió" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Ádám & Aliz Panzió"

12 (4 szoba, 4 fürdőszoba)
14 óra után
10 óra előtt
nem megengedett
magyar, román, angol, német

A "Ádám & Aliz Panzió" kínálata:

3 fős emeleti szoba fürdőszobával

3 főnek, 1 éj

3 fős emeleti apartman fürdőszobával

3 főnek, 1 éj
Foglalj szállást most!

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze.

Kültér

  • Grillezési lehetőség
  • Bográcsozási lehetőség
  • Játszótér
  • Trambulin
  • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

  • Parkológarázs

Szolgáltatások

  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze, Gyergyószentmiklós irányában.

A vendégszobáink az új családi házunk emeletén találhatóak. Ahova vendégeink külön bejáraton közlekedhetnek. 3 db 3 ágyas vendégszoba saját fürdővel, közös felszerelt konyhával, plusz 1 garzon típusú apartmannal áll minden kedves hozzánk érkező vendégünk rendelkezésére.

A fárasztó városi élet után, akik valami változatosat szeretnének kipróbálni, megtapasztalni vagy csak pihenésre és feltöltődésre vágynak nálunk megtalálhatják mindezt. Nyaralását itt csendes, nyugodt környezetben töltheti, szemlélve az erdőt, hallgatva a madarak csiripelését kipihenheti egész évi fáradalmait.

A vendégház "gyermekbarát", hiszen zöld övezet, számos játék, homokozó, trambulin, csúszda, hinta áll a gyermekes családok rendelkezésére.

Az udvarban filagória, grillező és bogrács áll a vendégek rendelkezésére, ezen kívül parkolási lehetőség van az autóknak.

Felkínáljuk Önöknek azt az egyedülálló lehetőséget, hogy megtekinthetik a régi, népi hagyományőrző mesterséget, a fazekasságot díjmentesen (Józsa László korondi fazekasmester műhelyében) . Korondon a mesterség rövid történetének megismerése, a folyamat megtekintése mellett, olyan kiállítást is láthat, ahonnan akár ajándékot választhat szeretteinek használati és különleges dísztárgyak közül.

Szeretettel várunk minden nyaralni, kikapcsolódni vágyó fáradt utazót az Ádám & Aliz Panzióba. Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg vendégszeretetünket és az itt élő emberek mindennapi szokásait. Szerezzen akár egy életre szóló örömteli élményt magának és családjának.

Foglalj szállást most!
Foglalnék. Elérhető?