Ádám & Aliz Panzió - Parajd

Szállás Ádám & Aliz Panzió - Parajd

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze.

Hogyan értékelték a "Ádám & Aliz Panzió" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Ádám & Aliz Panzió"

12 (4 szoba, 4 fürdőszoba)
14 óra után
10 óra előtt
nem megengedett
magyar, román, angol, német

A "Ádám & Aliz Panzió" kínálata:

3 fős emeleti szoba fürdőszobával

3 főnek, 1 éj

3 fős emeleti apartman fürdőszobával

3 főnek, 1 éj

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze.

Kültér

  • Grillezési lehetőség
  • Bográcsozási lehetőség
  • Játszótér
  • Trambulin
  • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

  • Parkológarázs

Szolgáltatások

  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

Az Ádám & Aliz Panzió, Parajd község egyik csendes, könnyen megközelíthető kis utcájában található a központtól nem messze, Gyergyószentmiklós irányában.

A vendégszobáink az új családi házunk emeletén találhatóak. Ahova vendégeink külön bejáraton közlekedhetnek. 3 db 3 ágyas vendégszoba saját fürdővel, közös felszerelt konyhával, plusz 1 garzon típusú apartmannal áll minden kedves hozzánk érkező vendégünk rendelkezésére.

A fárasztó városi élet után, akik valami változatosat szeretnének kipróbálni, megtapasztalni vagy csak pihenésre és feltöltődésre vágynak nálunk megtalálhatják mindezt. Nyaralását itt csendes, nyugodt környezetben töltheti, szemlélve az erdőt, hallgatva a madarak csiripelését kipihenheti egész évi fáradalmait.

A vendégház "gyermekbarát", hiszen zöld övezet, számos játék, homokozó, trambulin, csúszda, hinta áll a gyermekes családok rendelkezésére.

Az udvarban filagória, grillező és bogrács áll a vendégek rendelkezésére, ezen kívül parkolási lehetőség van az autóknak.

Felkínáljuk Önöknek azt az egyedülálló lehetőséget, hogy megtekinthetik a régi, népi hagyományőrző mesterséget, a fazekasságot díjmentesen (Józsa László korondi fazekasmester műhelyében) . Korondon a mesterség rövid történetének megismerése, a folyamat megtekintése mellett, olyan kiállítást is láthat, ahonnan akár ajándékot választhat szeretteinek használati és különleges dísztárgyak közül.

Szeretettel várunk minden nyaralni, kikapcsolódni vágyó fáradt utazót az Ádám & Aliz Panzióba. Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg vendégszeretetünket és az itt élő emberek mindennapi szokásait. Szerezzen akár egy életre szóló örömteli élményt magának és családjának.

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Ádám & Aliz Panzió"

A "Ádám & Aliz Panzió" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Ádám & Aliz Panzió

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.