Attila Vendégház  ✿✿✿ - Zeteváralja

Szállás Attila Vendégház  ✿✿✿ - Zeteváralja

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Az Attila Vendégház egy olyan jól felszerelt villa, mely pihenést és szórakozást biztosít vendégeinknek, egy nyugodt érintetlen festői környezetben.

Hogyan értékelték a "Attila Vendégház" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Attila Vendégház"

9 (3 szoba, 1 fürdőszoba)
12 óra után
10 óra előtt
igen
magyar, román, angol

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Az Attila Vendégház egy olyan jól felszerelt villa, mely pihenést és szórakozást biztosít vendégeinknek, egy nyugodt érintetlen festői környezetben.

Parkolás

  • Parkolás

Szálláshely leírása

Az Attila vendégház Erdélyben , Székelyföld közepén Deságban, a víztározó környékén (5 km), a Madarasi Hargita lábánál, Székelyudvarhely - Gyergyószentmiklós útvonalon található, Székelyudvarhelytől 15 Km- re. Geo: 46.425495, 25.394921

Székelyudvarhelytől északra, a Hargita-hegység előterében, 700-750 méteres magasságban, festői környezetben fekszik Deság.

Hegyvidéki település egy völgyben elterülő üdülőfalu látványát kelti. Zetelakától északra, a 138-as megyei úton 3 kilométer megtétele után érjük el Deság települést.

A Deság csúcs 818 m a Zete tanösvény is érinti.

Mivel Székelyföld közepén helyezkedik az Attila vendégház csillagtúraszerűen 100 km-es körzetben elérhetőek e táj csodálatos természeti szépségei, építészeti emlékei.

Zeteváraljánál (6 km) duzzasztó gát épült a Nagy-Küküllőn, így alakítva ki azt a közel 140 hektár felületű hegyvidéki tavat, amely, meleg nyári napokon a kirándulókat, fürdőzőket, csónakázókat és a horgászokat vonzza .

A vendégházban 3 hálószoba, felszerelt konyha, nappali, és1 fürdőszoba található; legtöbb 8-10 személynek biztosíthatunk szállást. Teljesen bekerítve, filagóriával, zárt parkolóval állunk vendégek rendelkezésére. Személyzet nélküli vendégház, amely biztosítja, hogy a Vendég nyugalmát se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg. Ugyanakkor a Vendégek önellátóak, de bármikor igényelhetik a házigazdák segítségét is.

A konyhai sütést-főzést gázkályha és mikrohullámú sütő segíti, de szabadtéri tűzhelyünk is rendelkezésre áll sült ínyencségek elkészítéséhez.

A területen hűs hegyi patak a Deság pataka csörgedez.

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Attila Vendégház"

A "Attila Vendégház" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Attila Vendégház

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.