Boutique Hotel Le Baron Panzió - Vámosgálfalva

Szállás Boutique Hotel Le Baron Panzió - Vámosgálfalva

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Le Barón: egyedi szépségű üdülőhely Segesvár történelmi város közelében, melyet a csodálatos erdélyi táj vesz körül.

Hogyan értékelték a "Boutique Hotel Le Baron Panzió" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Boutique Hotel Le Baron Panzió"

21 (9 szoba, 9 fürdőszoba)
10 óra után
09 óra előtt
igen
megengedett
magyar, román, angol, német

A "Boutique Hotel Le Baron Panzió" kínálata:

2 fős Standard panorámás szoba

2 főnek, 1 éj

2 fős Deluxe szoba fürdőszobával

2 főnek, 1 éj

2 fős franciaágyas szoba akadálymentesítve

2 főnek, 1 éj

2 fős apartman

2 főnek, 1 éj
Foglalj szállást most!

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Le Barón: egyedi szépségű üdülőhely Segesvár történelmi város közelében, melyet a csodálatos erdélyi táj vesz körül.

Közös helyiségek

 • Étkező
 • Csomagmegörző

Kültér

 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

 • Parkológarázs

Szórakozás

 • Biciklikölcsönzés

Wellness

 • Kültéri medence
 • Medencebár
 • Jacuzzi - ingyenes

Gyógykezelések

 • Masszázs

Szolgáltatások

 • Étkezés
 • Internet / WiFi - ingyenes
 • Szobaszervíz

Szálláshely leírása

Le Barón: egyedi szépségű üdülőhely Segesvár történelmi város közelében, melyet a csodálatos erdélyi táj vesz körül dombokkal, erdőkkel, szőlőskertekkel.

A turizmus ránk jellemző, hosszú távú értékekre alapozó megközelítése egyrészt a legjobb helyi termékekre, másrészt a helyi bio farmerekkel és kézművesekkel való szoros együttműködésre alapoz annak érdekében, hogy az erdélyi kultúra és természeti táj legszebb részeit mutassa meg Önnek.

Le Barón: egy idilli hely a pihentető visszavonulásra, ahol a felfedezésekre vágyó turisták, párok, családok, valamint a wellness szerelmesei is megszállhatnak, és ahol Erdély egyedülálló hangulatát élvezhetik.

A SZOBÁK

Boutique nevű szállodánkat egy 19. század elején épített falusi udvarházban működtetjük. A szobák igényes berendezése a legjobb minőségű antik bútorokat tartalmazza. Exkluzív vendégházunk célja az, hogy vendégeinknek a lehető legnyugodtabb pihenést biztosítsa nálunk tartózkodásuk alatt. Itt a természet és a Vámosgálfalva (hivatalos nevén Gănești) nevű nyugalmas falu által körülvéve szobáik egyedi kilátást nyújtanak.

Tiszta ellazulás vár Önökre. A pihenésre nálunk sokféle hely áll rendelkezésre. A nyugalom hullámait élvezhetik változatos növényfajoknak otthont adó kertünkben és a gyümölcsösben. Jacuzzink és medencék bármely napszakban a felfrissülés lehetőségét kínálják.

Mindig figyelmes csapatunk az Önök kérésére bármely napszakban masszázzsal és szépségkezeléssel kedveskedhet vendégeinek.

ÉTTERMÜNK

Tegye nálunk tartózkodását valódi gasztronómiai élménnyé! Vendéglőnk a Szászok Hordója (Butoiul Sasului) szenvedélyes szakácsokból álló csapata változatos ínyencségeket készít Önöknek. Vendéglőnket helyi termelők látják el a fenntartható turizmus eszméjének jegyében. A helyi forrásokból származó és a legnagyobb hozzáértéssel elkészített fogások vendéglőnkből sohasem hiányoznak. Organikus zöldségeskertünk és gyümölcsösünk széles kínálata szintén része az évszakok járása szerint összeállított menünek.

A TÚRÁK ÉS TEVÉKENYSÉGEK

A Románia szívében található, egyedi történelmű és változatos kulturális élményeket kínáló Erdély csupán felfedezésre vár.

Mi a vidék felfedezésének részeként változatos szabadidős programokat kínálunk: quad trek és offroad kalandutakat járatlan tájakra, lovaglást és romantikus fogattal tett sétát a dombokon és az érintetlen erdőkben. Az Ön rendelkezésére állnak napi díjért bérelhető kerékpárjaink is. A helyi gasztronómiai csodák szerelmeseknek szarvasgomba-vadászó kirándulásokat, a sajtkészítő műhelyeket bemutató látogatásokat és a helyi ínyencségek elkészítését megtanító tanfolyamokat is szervezünk szakácsaink gondos felügyelete mellett.

Bármely szabadidős programunkat és kirándulási lehetőségünket egyedi látogatónak biztosítani tudjuk az Ön érdeklődési köre és vágyai szerint.

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Boutique Hotel Le Baron Panzió"

A "Boutique Hotel Le Baron Panzió" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Boutique Hotel Le Baron Panzió

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.
Foglalnék. Elérhető?