Dobrica Vadászház  ★ - Sepsibükszád

Szállás Dobrica Vadászház  ★ - Sepsibükszád

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

A Dobrica Vadászház a történelmi Mikes család sepsibükszádi birtokának kényelmes vadászháza a Szent Anna-tó szomszédségéban.

Hogyan értékelték a "Dobrica Vadászház" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Dobrica Vadászház"

8 (3 szoba, 3 fürdőszoba)
nem
igen · ingyenes
nem megengedett
magyar, román, angol, német

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

A Dobrica Vadászház a történelmi Mikes család sepsibükszádi birtokának kényelmes vadászháza a Szent Anna-tó szomszédségéban.

Kültér

 • Grillezési lehetőség - ingyenes
 • Bográcsozási lehetőség - ingyenes
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

 • Parkolás

Wellness

 • Dézsa - ingyenes
 • Szauna
 • Fitnesz terem - ingyenes

Szolgáltatások

 • Étkezés
 • Kiságy - 0 lej
 • Internet / WiFi - ingyenes
 • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

A Dobrica Vadászház a történelmi Mikes család sepsibükszádi birtokának kényelmes vadászháza a Szent Anna-tó szomszédságában ahol a lépten-nyomon felbukkanó borvizek (ásványvizek) és mofettagázak mellett megannyi legendával találkozhatunk.

A 90nm fedett teraszt magába foglaló 272 nm-es háznak van egy kandallóval ellátott ebédlő-nappalija melyben 8 ember kényelmesen pihenhet. A nappalit körbe veszi 3 szoba (1 db. kétágyas és 2 db. 3 ágyas) és egy konyha. A szobák mindegyikének saját fürdőszobája van. A dekoráció a Mikes család zabolai birtokának és a vadászház múltjának emlékeit idézi. A ház 4 pontját ajánljuk étkezésre: a dél-nyugati teraszt reggeli- és ebédkor, az észak-nyugati teraszt vacsorakor, az ebédlőt hűvös időben és a nagy nyírfa alatti grillezőt amikor sült a menü. Mindenhova kényelmesen elfér 8 ember.

A vadászház egyszerűségé tökéletes választás a vadmegfigyelők, vadászok, természetszeretők számára. A villanyáram és a melegvíz napelemes rendszerekből nyerődik. Ha a 300 literes bojlert nem melegítette fel teljesen a nap, könnyedén rá lehet segíteni a pincében lévő tüzelővel. A szobákat csempekályhák fűtik mely mellett kosarakban találják a tűzre valót. Ha igazi vidéki életre vágyna bátran vegye elő a fejszét és maga készítse el tüzelőét.

Ha mindez túl sok a vidékből, szeretettel látjuk a zabolai Mikes kastélyba, ahonnan csak napos természetszemlélésre használják Dobricát, annak ellenére, hogy természetből Zabolán is eleget tudunk kínálni. Ajánlatunkban megtalálja a vadlest, kocsikázást, de egyszerűen kiruccanhat a közeli borvizes fürdőkhöz (Mikes fürdők, Apor fürdő) vagy a Szent Anna-tóhoz.

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Dobrica Vadászház"

A "Dobrica Vadászház" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Dobrica Vadászház

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.