Education Center  ★★ - Árkos

Szállás Education Center  ★★ - Árkos

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Sepsiszentgyörgytől 3 km-re található, nyugodt, csendes környezetben, ezáltal alkalmas egyéni kirándulók és céges rendezvények megszervezésére is.

Hogyan értékelték a "Education Center" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Education Center"

68 (34 szoba, 34 fürdőszoba)
15 óra után
10 óra előtt
igen
igen · ingyenes
nem megengedett
magyar, román

A "Education Center" kínálata:

2 fős 2 ágyas szoba

2 főnek, 1 éj

Reggeli

1 főnek, 1 nap

Ebéd

1 főnek, 1 nap

Vacsora

1 főnek, 1 nap

Félpanzió

1 főnek, 1 nap

Teljes ellátás

1 főnek, 1 nap
Foglalj szállást most!

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Sepsiszentgyörgytől 3 km-re található, nyugodt, csendes környezetben, ezáltal alkalmas egyéni kirándulók és céges rendezvények megszervezésére is.

Közös helyiségek

  • Konferenciaterem - 50 lej/óra
  • Étkező

Kültér

  • Kültéri étkezőhely
  • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

  • Őrzött parkoló - ingyenes

Szórakozás

  • Teniszpálya - ingyenes

Szolgáltatások

  • Étkezés
  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes
  • Ébresztés

Szálláshely leírása

Az oktatási központként is funkcionáló szálláshely Árkoson, a romániai Kovászna megyében található, 5 km-re Sepsiszentgyörgytől. A helység könnyen megközelíthető személygépjárművel és tömegközlekedési eszközzel is.

Két épületegyüttesből áll, melyek közül az „A” épületben helyezkednek el a szállásadásra alkalmas szobák. Összesen 34 kétágyas szoba van.

A szobák felszereltsége: saját fürdőszoba, kábeltévé, WI-FI. A szobák az épület földszintjén, első, illetve második emeletén kapnak helyet. Az épület földszintjén helyet kap egy fogadórészleggel ellátott recepció és egy 60 személyes konferenciaterem. A szállást adó épülettel szemben található egy műgyepes, kivilágítható teniszpálya, oldalt pedig egy 40 férőhelyes parkoló.

A B épületben található az étterem: a földszintjén egy 80 férőhelyes és az emeleten 35 személy megvendégelésére alkalmas ebédlővel.

Az iskola és az oktatási központ – többek között – szakmai átképzési programokat és projekteket indít és bonyolít le, szervez különböző képzési és tájékoztatási tevékenységeket közintézmények, magáncégek, valamint civil szervezetek számára. A központ a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola – mely Kovászna Megye Tanácsához tartozó közintézmény - keretein belül folytatja tevékenységét.

Szolgáltatások:

étterem; konferenciaterem; teniszpálya; 100 személyes terasz; kert, udvar; tűzrakó hely,

24 órás recepció, ébresztő szolgálat, ingyenes internet; zárt parkoló személyautóknak és buszoknak; TV a szobákban és a társalgóban; Törölköző- és ágyneműcsere; Központi fűtés.

Foglalj szállást most!
Foglalnék. Elérhető?