Jó Barát Vendégház - Farkaslaka

Szállás Jó Barát Vendégház - Farkaslaka

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Farkaslaka központjában található kellemes környezetben, közel a Tamási Áron sír emlékhez, csendes környezetben.

Hogyan értékelték a "Jó Barát Vendégház" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Jó Barát Vendégház"

27 (11 szoba, 10 fürdőszoba)
magyar, román

A "Jó Barát Vendégház" kínálata:

Szoba

1 főnek, 1 éj

Reggeli

1 főnek, 1 nap

Vacsora

1 főnek, 1 nap

Félpanzió

1 főnek, 1 nap

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Farkaslaka központjában található kellemes környezetben, közel a Tamási Áron sír emlékhez, csendes környezetben.

Közös helyiségek

  • Étkező
  • Dohányzásra kijelölt hely
  • Nappali

Kültér

  • Grillezési lehetőség - ingyenes
  • Bográcsozási lehetőség - ingyenes

Parkolás

  • Parkológarázs - ingyenes

Szórakozás

  • Karaoké - ingyenes

Szolgáltatások

  • Étkezés
  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

AUTO BUSZOS CSOPORTOK ELSZÁLLÁSOLÁSÁT IS VÁLLALJUK PARTNER VENDÉGHÁZAKKAL KÖZÖSEN VALAMINT ÉTKEZTETÉSÜKET 50FŐS ÉTTEREMBEN Farkaslaka a Hargita hegyseg es az erdelyi-dombsag erintkezesenel, a Nagy Kukullo folyo medencejenek jobb oldalan, a Feher-Nyiko nevu patak felso folyasanak volgyeben fekszik, a Szekelyudvarhelyt es Szovatat osszekoto 13 A jelzesu ut menten. Farkaslaka Tamasi Aron reven valt ismerte mindenutt a vilagon, ahol magyarok elnek, es magyarul olvasnak.

Az a szekely nepi vilag, amely muveiben megelevenedik a szulofalu talajabol szivta elteto nedveit, hoseirol az iro igen sokszor szulofalujabol vette a mintat. Farkaslaka volt szamara az az ablak, amelyen at a szekelyek lelkebe, sorsaba betekintett es aztan mindazt amit latott regenyeiben, novellaiban, szinpadi jatekaiban elevenitette meg.

Ebben a szorgalmas emberek lakta faluban talalhato Magyari Lajos es Katalin vendeghaza, amely egyben a neveben is a szekelyek vendegszereto tulaj donsagairol tanuskodik. Vendeghazunkban 11 szoba talalhato, 27ferohellyel, mindenik furdoszobaval ellatva. Minden szobában tv és légkondi. A foldszinten kenyelmes ebedlo valamint kulon a vendegek reszere berendezett konyha talalhato. Szemelyautoknak, mikrobuszoknak zart garazs igeny eseten. Farkaslaka idealis kiindulopont a kornyek nevezetessegeinek megtekintesere, ilyen a Gyilkosto, Bekasi-szoros, Parajd-Sobanya, Szent-Anna to, Fogarasi Havasok, valamint a fazekassagarol hires Korond. Farkaslaka a Hargita hegyseg es az erdelyi-dombsag erintkezesenel, a Nagy Kukullo folyo medencejenek jobb oldalan, a Feher-Nyiko nevu patak felso folyasanak volgyeben fekszik, a Szekelyudvarhelyt es Szovatat osszekoto 13 A jelzesu ut menten. Farkaslaka Tamasi Aron reven valt ismerte mindenutt a vilagon, ahol magyarok elnek, es magyarul olvasnak.

MEDVELES SZERVEZÉSÉT IS AJÁLUNK VALAMINT SEGITÜNK A PROG RAM SZERVEZÉSÉBEN IS NAGYOBB CSOPORTOK ESETÉBEN IDEGEN VEZETÉST VÁLALUNK BRASSÓ BEMUTATÁSA, FOGARASI HEGYEK , DÉLI KÁRPÁTOK LOVAS KOCSIS TURÁZÁST, MADARASI HARGHITA PISTRANG EVÉSSEL EGYBE KÖTVE

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Jó Barát Vendégház"

A "Jó Barát Vendégház" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Jó Barát Vendégház

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.