Jóbarát Vendégház - Farkaslaka

Szállás Jóbarát Vendégház - Farkaslaka

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

Farkaslakán található Magyari Lajos es Katalin vendégháza, amely egyben a nevében is a székelyek vendégszerető tulajdonságairól tanuskodik.

Hogyan értékelték a "Jóbarát Vendégház" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Jóbarát Vendégház"

13 (5 szoba, 5 fürdőszoba)
11 óra után
11 óra előtt
nem megengedett
magyar, román, angol, német

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

Farkaslakán található Magyari Lajos es Katalin vendégháza, amely egyben a nevében is a székelyek vendégszerető tulajdonságairól tanuskodik.

Parkolás

  • Parkolás

Szolgáltatások

  • Étkezés

Szálláshely leírása

Farkaslaka a Hargita hegyseg es az erdelyi-dombsag erintkezesenel, a Nagy Kukullo folyo medencejenek jobb oldalan, a Feher-Nyiko nevu patak felso folyasanak volgyeben fekszik, a Szekelyudvarhelyt es Szovatat osszekoto 13 A jelzesu ut menten. Farkaslaka Tamasi Aron reven valt ismerte mindenutt a vilagon, ahol magyarok elnek, es magyarul olvasnak.

Az a szekely nepi vilag, amely muveiben megelevenedik a szulofalu talajabol szivta elteto nedveit, hoseirol az iro igen sokszor szulofalujabol vette a mintat. Farkaslaka volt szamara az az ablak, amelyen at a szekelyek lelkebe, sorsaba betekintett es aztan mindazt amit latott regenyeiben, novellaiban, szinpadi jatekaiban elevenitette meg.

Ebben a szorgalmas emberek lakta faluban talalhato Magyari Lajos es Katalin vendeghaza, amely egyben a neveben is a szekelyek vendegszereto tulaj donsagairol tanuskodik. Vendeghazunkban 5 szoba talalhato, 14 ferohellyel, mindenik furdoszobaval ellatva. Minden szobában tv és légkondi. A foldszinten kenyelmes ebedlo valamint kulon a vendegek reszere berendezett konyha talalhato. Szemelyautoknak, mikrobuszoknak zart garazs igeny eseten. Farkaslaka idealis kiindulopont a kornyek nevezetessegeinek megtekintesere, ilyen a Gyilkosto, Bekasi-szoros, Parajd-Sobanya, Szent-Anna to, Fogarasi Havasok, valamint a fazekassagarol hires Korond.

Barati szeretettel varjuk vendegeinket!

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Jóbarát Vendégház"

A "Jóbarát Vendégház" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Jóbarát Vendégház

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.