Páll Piroska Vendégház - Zeteváralja

Szállás Páll Piroska Vendégház - Zeteváralja

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

A Kulcsosháznak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát ne zavarják.

Hogyan értékelték a "Páll Piroska Vendégház" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Páll Piroska Vendégház"

11 (5 szoba, 3 fürdőszoba)
15 óra után
10 óra előtt
nem
igen · ingyenes
nem megengedett
magyar, román, angol

A "Páll Piroska Vendégház" kínálata:

13 fős kulcsosház

13 főnek, 1 éj

Félpanzió

1 főnek, 1 nap

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

A Kulcsosháznak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát ne zavarják.

Kültér

  • Grillezési lehetőség - ingyenes
  • Bográcsozási lehetőség - ingyenes
  • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

  • Parkolás

Wellness

  • Dézsa - fizetős

Szolgáltatások

  • Étkezés
  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

Mi a Kulcsosház?

A Kulcsosház -nak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg. A Kulcsosház önálló telken, 11(+2) személy befogadására épült. Alapfelszereltségéhez konyha (Sütési-főzési lehetőségekkel!), hideg-, meleg vizes zuhanyzó, vízöblítős WC, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. Előkészített és felvágott fa áll a vendég rendelkezésére. Érkezéskor a kulcsosház elő van készítve a Vendégek fogadására. Eltávozás után a házigazdák, mindennemű takarítási munkát elvégeznek!

Leírás:

Az alsó szinten foglal helyet a nappali-ebédlő, konyha és toalett. Ugyanitt egy szoba is található, amelyben három egyszemélyes ágy, és pótágyként egy emeletes ágy kapott helyet. Az emeletre egy külső lépcsőn jutunk fel, ahol négy szoba van. Az első szobában két egyszemélyes ágy, a következő szobában egy egyszemélyes ágy, a harmadik szobában három egyszemélyes ágy kapott helyet. A három szobához közös fürdőszoba tartozik. Az utolsó szobában két egyszemélyes ágy található. Ehhez a szobához saját fürdőszoba tartozik. (Összesen 11 (+2) fő!)

Kikapcsolódás és "Wellness": Bármely évszakban használható, fűthető vizesdézsa áll kedves Vendégeink rendelkezésére. A 2 méter átmérőjű, 120 centiméter mély, 3500 liter vízzel feltöltött "Székely Jakuzzi" 6-8 fő kikapcsolódását biztosítja.

A dézsa árajánlata: (Megjegyzés: A dézsát min. 2 egymást követő napra lehet igénybe venni!)

2 napra: 40 Euró, minden további napra 10 Euró/nap

Év közben, minimum 2 éjszakát bérelve:

Hat főre a vendégház 56 Euró/éj kerül. A hetedik, nyolcadik, stb. személyekért 6-6 Euró/fő/éj számolunk fel. A gyerekek esetében három korosztályt különböztetünk meg: 14 - 07. év közöttiek 4 Euró/fő, 07 - 03. év közöttiek 2 Euró/fő, és 03 - 00. év közöttiek ingyenes.

Év közben, 1 éjszakát bérelve:

12 Euró/fő/nap

Szilveszterkor:

900 Euró/vendégház/5 éj

Megjegyzés: Szilveszterkor a fenti árajánlat az esetben is változatlan marad, ha kevesebb napra veszik igénybe a vendégházat, mint a megjelölt maximum periódus!

Egyéb:

Az árak az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

Az összes esetben, az esetlegesen üresen maradt helyeket más turistáknak nem adjuk ki!

A szállás igénybevételének legkorábbi idõpontja: 15 órától

A szállás kötelezõ elhagyásának idõpontja: 10 óráig

Foglalj szállást most!

Szállás népszerűsítése "Páll Piroska Vendégház"

A "Páll Piroska Vendégház" tulajdonosa vagy? Vagy csak tetszett a fenti szállás, és segíteni akarsz a népszerűsítésében?
Válassz az alábbi kódok közül:

1. kód ( link ) *:


2. kód ( link + szöveg) *:

Előnézet: Páll Piroska Vendégház

* Másold ki a teljes szöveget, és illesszd be egy oldalra.