Zabola Estate  ★★★★★ - Zabola

Szállás Zabola Estate  ★★★★★ - Zabola

Foglalás a Szállás-online.hu-n ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet.
Foglalj most! Nincs foglalási díj!

A történelmi Mikes család zabolai birtoka szeretettel várja hogy részese lehessen a vendégeinket megillető különleges bánásmódban.

Hogyan értékelték a "Zabola Estate" szállást vendégei?

Hírlevél! A Szállás-Online.hu legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben.

Házirend - "Zabola Estate"

54 (22 szoba, 23 fürdőszoba)
14 óra után
11 óra előtt
nem
nem megengedett
magyar, román, angol

Szálláshely szolgáltatások és felszereltség

A történelmi Mikes család zabolai birtoka szeretettel várja hogy részese lehessen a vendégeinket megillető különleges bánásmódban.

Kültér

  • Játszótér
  • Kert / Udvar / Zöldövezet

Parkolás

  • Parkolás

Wellness

  • Szauna

Szolgáltatások

  • Étkezés
  • Kiságy - 49 lej
  • Internet / WiFi - ingyenes
  • Fűtés - ingyenes

Szálláshely leírása

Ha szeretne igazán „hátradőlni” és bele kóstolni az igazi századfordulói vidéki életbe a tökéletes hely az ön számára ZABOLA.

A történelmi Mikes család által működtetett birtok olyan akár csak egy Monet festménybe lépett volna melyben a színek kavalkádja elkápráztatja és a '20-as évekbe repíti vendégeinket. Egyesek azt állítják, hogy Hercule Poirot látták kisurranni az ebédlőből.

A birtokhoz tartozó 600 éves, 50 hektáros Kastélypark beleveszik a Kárpátkanyar legszebb erdeibe.

Vendégháznak használt épületek története a 18-ik századik tekint vissza, az idők során mindegyikük különböző funkciót betöltve. Jelen pillanatban 4 vendégházat kínálunk vendégeinknek. Hármat a zabolai birtokon és a Dobrica vadászházat az Olt menti Sepsibükszádi erdőségekben.

A birtokon a három vendégház mellett A Luxusistáló (The Old Stables) is várja önöket, ahol kedvükre pihenhetnek a kandalló mellett, de az épület események szervezésére is kivállóan alkalmas. Az utóbbi 15 évben felfrissített angolkert megtartotta régi vonalait és a szekuláris fák mellett 2 tóval, filagóriával, teraszokkal és erdei szaunával várja önöket. A természetbeni séták mellett kocsik is a vendégek rendelkezésére állnak.

A vadakban gazdag természet melyben és mellyel élünk nagyon fontos nekünk. A parkot látogató récék, gólyák és gémek mellett a kastély kertel összefonódott erdő medvéknek, szarvasoknak, vaddisznóknak, őzeknek, farkasoknak, hiúzoknak, ragadozómadaraknak, denevéreknek, mókusoknak és más kisebb állatnak ad otthont. Szeretnénk ezt a gazdagságot, nagyon óvatosan, önökkel is megosztani.

Foglalj szállást most!
Foglalnék. Elérhető?