Szállás Online - Románia - egy kattintásra tőled

Szállás Online - Románia

Szálláslehetőségek Romániában , akár hegyekben, akár a tengerben keres szállást.
Szállodákat, villákat, nyaralókat, nyaralókat és apartmanokat mutatunk be az ország legfontosabb területein: városokban, üdülőhelyeken, sőt turisztikai régiókban, földrajzi elhelyezkedésük - megyék - szerint csoportosítva. Minden szállás tartalmaz információt, képeket, az aktuális árakat és még különleges ajánlatokat is.

Rendezés:

Legnépszerűbb
  • SZŰRÉS
  • Legnépszerűbb
Györgyicze Vendégház
Györgyicze Vendégház  ★ Gyimesközéplok (Lunca de Jos), Hidegség utca 1153.
7 értékelés

17 férőhely 6 szoba 4 fürdő Csíkszeredától 40 km található Gyimesközéplokon Hidegségen festői környezetbe, gyimesi csángó hagyományokat megismerni vágyókat várjuk!

Karak Vendégház
25 értékelés

12 férőhely 4 szoba 2 fürdő A Karak Vendégház Hargita megyében, a Madarasi Hargita lábainál, Ivóban található. Az év bármely szakában ideális hely a tökéletes kikapcsolódásra!

S&F Apartman
S&F Apartman  ★ Dés (Dej), Nicolae Titulescu utca 51A.
7 értékelés

23 férőhely 10 szoba 4 fürdő Csendes helyen található, közel a városközponthoz, megközelíthető autóval vagy kerékpárral, nagyon közel a központi parkhoz és a sportpályához.

Uni-Kom Kulcsosház
Uni-Kom Kulcsosház  ★ Gyilkostó (Lacu Roșu)
21 értékelés

8 férőhely 4 szoba 2 fürdő Az Uni-Kom Kulcsosház 16 km-re a Gyilkos-tótól, hegyi környezetben található. A környék jó hatással van a lélekre és az egészségre.

Csipkeszegi Vendégház
Csipkeszegi Vendégház  ★ Szék (Sic), Strada II utca 16.
33 értékelés

14 férőhely 6 szoba 5 fürdő Fantasztikus B. & B. gazdag kulturális faluban, Széken 6 szobával, némelyik a házunkban található. Hagyományos ételek és sós medence.