Szállás Online - Románia - egy kattintásra tőled

Szállás Online - Románia

Szálláslehetőségek Romániában , akár hegyekben, akár a tengerben keres szállást.
Szállodákat, villákat, nyaralókat, nyaralókat és apartmanokat mutatunk be az ország legfontosabb területein: városokban, üdülőhelyeken, sőt turisztikai régiókban, földrajzi elhelyezkedésük - megyék - szerint csoportosítva. Minden szállás tartalmaz információt, képeket, az aktuális árakat és még különleges ajánlatokat is.

Rendezés:

Legnépszerűbb
  • SZŰRÉS
  • Legnépszerűbb
Györgyicze Vendégház
Györgyicze Vendégház  ★ Gyimesközéplok (Lunca de Jos), Hidegség utca 1153.
7 értékelés

17 férőhely 6 szoba 4 fürdő Csíkszeredától 40 km található Gyimesközéplokon Hidegségen festői környezetbe, gyimesi csángó hagyományokat megismerni vágyókat várjuk!

Popas Crasna Vendégház
Popas Crasna Vendégház  ★ Bodzakraszna (Crasna), Principala utca 1230.
16 értékelés

26 férőhely 10 szoba 10 fürdő A Popas Crasna minden szobája hegyekre néző, kábel-TV-vel, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával és ingyenes piperecikkekkel rendelkezik.

Medve Lak
Medve Lak  ★ Kisbacon (Bățanii Mici), Bodvaj Völgye utca 1.
- értékelés

A Medve Lak, Kovászna megyében Erdővidék erdejében, a Bodvaj völgyében található. 8 km-re Kisbacon-tol,18 km-re Barót városától.

Bubu House
Bubu House  ★ Dobârlău, 61-A.
- értékelés

9 férőhely 4 szoba 2 fürdő Álomszállás a természet szívében. Időutazásra hívunk, amely emlékeztet a gyermekkorra. Ideális hely egy hegyi nyaraláshoz.

Karak Vendégház
25 értékelés

12 férőhely 4 szoba 2 fürdő A Karak Vendégház Hargita megyében, a Madarasi Hargita lábainál, Ivóban található. Az év bármely szakában ideális hely a tökéletes kikapcsolódásra!

S&F Apartman
S&F Apartman  ★ Dés (Dej), Nicolae Titulescu utca 51A.
7 értékelés

23 férőhely 10 szoba 4 fürdő Csendes helyen található, közel a városközponthoz, megközelíthető autóval vagy kerékpárral, nagyon közel a központi parkhoz és a sportpályához.

Ioana Vendégház
Ioana Vendégház  ★ Brassó (Brașov), Dealul Melcilor utca 1.
5 értékelés

12 férőhely 3 szoba 3 fürdő A Ioana Vendégház a Dealul Melcilor lábánál fekszik, közvetlenül Brassó új központjában.

Uni-Kom Kulcsosház
Uni-Kom Kulcsosház  ★ Gyilkostó (Lacu Roșu)
21 értékelés

8 férőhely 4 szoba 2 fürdő Az Uni-Kom Kulcsosház 16 km-re a Gyilkos-tótól, hegyi környezetben található. A környék jó hatással van a lélekre és az egészségre.

Aurora Kulcsosház
Aurora Kulcsosház  ★ Arieșeni, Arieseni utca 26.
18 értékelés

16 férőhely 6 szoba 6 fürdő Az Aurora Kulcsosház Aranyos központjában található. A ház kapacitása 16 hely, van a szobákban fürdőszoba, TV, konyha, közös nappali.

Csipkeszegi Vendégház
Csipkeszegi Vendégház  ★ Szék (Sic), Strada II utca 16.
33 értékelés

14 férőhely 6 szoba 5 fürdő Fantasztikus B. & B. gazdag kulturális faluban, Széken 6 szobával, némelyik a házunkban található. Hagyományos ételek és sós medence.