Szállás Online - Románia - egy kattintásra tőled

Szállás Online - Románia

Szálláslehetőségek Romániában , akár hegyekben, akár a tengerben keres szállást.
Szállodákat, villákat, nyaralókat, nyaralókat és apartmanokat mutatunk be az ország legfontosabb területein: városokban, üdülőhelyeken, sőt turisztikai régiókban, földrajzi elhelyezkedésük - megyék - szerint csoportosítva. Minden szállás tartalmaz információt, képeket, az aktuális árakat és még különleges ajánlatokat is.

Rendezés:

Legnépszerűbb
  • SZŰRÉS
  • Legnépszerűbb
Milexim Panzió
Milexim Panzió  ★★★★★ Aranyosgyéres (Câmpia Turzii), Laminoristilor utca 208A.
127 értékelés

112 férőhely 46 szoba 46 fürdő A MILEXIM Panzió Erdély szívében, a tordai sóbánya közelében található, hagyományos ételeket és remek tartózkodást kínál vendégeinek!

Siklód Völgye Kulcsosházak
Siklód Völgye Kulcsosházak  ★★★★★ Siklód (Șiclod), Murva utca 15.
2 értékelés

8 férőhely 4 szoba 1 fürdő Kulcsosházaink Siklódon egyedi kikapcsolódást nyújtanak, életre szóló élményt a vendégeinknek, egész évben, amely örökre az emlékezetükbe vésődnek.

Fintu Vendégház
Fintu Vendégház  ★★★★★ Bükkhavaspataka (Poiana Fagului), 1578.
9 értékelés

6 férőhely 3 szoba 2 fürdő Valahol Hegyek - Völgyek között a végtelenben, ahol azt hinnéd még a madár sem jár. Ahol élnek még hagyományok, ahol hisznek még a mesékben...

Küküllő Vendégház
Küküllő Vendégház  ★★★★★ Zeteváralja (Sub Cetate), Küküllőmező utca
1 evaluare

12 férőhely 5 szoba 4 fürdő A Nagy Küküllő partján az ember megnyugszik, lecsendesedik és elmereng. Itt senki sem zavarja az ember feltöltődését!

Máréfalvi Patak Kulcsosház
Máréfalvi Patak Kulcsosház  ★★★★★ Máréfalva (Satu Mare), Máréfalvipatak utca 606.
- értékelés

16 férőhely 6 szoba 2 fürdő A 16 személy elszállásolására alkalmas kulcsosház Székelyudvarhelytől 8 km-re található, a Máréfalvi patak közvetlen közelébe, festői környezetben.